Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@20:20:04 GMT

بانک‌ها در طرح زیست‌بوم اشتغال همراه باشند

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۱۹۰۵

بانک‌ها در طرح زیست‌بوم اشتغال همراه باشند

علی باقری با اشاره به اینکه در طرح زیست‌بوم اشتغال همه دستگاه ها باید پای کار باشند، گفت: اجرای این طرح برای مجموعه دولت با هدف اشتغال‌زایی بسیار مهم است و بانک‌ها نیز باید در همین راستا اقدام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی باقری صبح امروز در دهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، اظهار کرد: جلسات شورای هماهنگی باید به صورت منظم و طبق برنامه زمانبندی در ماه برگزار شود و همه مدیران باید حضور مستمر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از برگزاری این جلسات را ایجاد هم افزایی بین دستگاهی در راستای خدمت رسانی بهتر به مردم شریف استان عنوان کرد و افزود: خروجی این جلسات باید برای مردم باشد.
وی بیان کرد: تفاهم نامه مشترک بین دستگاه های زیرمجموعه وزارت متبوع در استان باید به بهترین نحو منعقد شود و مفاد آن باید به خوبی اجرا گردد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه در طرح زیست بوم اشتغال همه دستگاه ها باید پای کار باشند، تصریح کرد: اجرای این طرح برای مجموعه دولت با هدف اشتغالزایی بسیار مهم است و فنی و حرفه ای در اجرای این طرح نیز باید در زمینه توسعه مهارت اقدام ویژه ای انجام دهد و بانک ها نیز باید در همین راستا اقدام کنند.
باقری خاطرنشان کرد: تکنیک ها و روش های ایجاد شغل نیز با همکاری مراکز مشاوره کارآفرینی، کافه های کارآفرینی، اساتید دانشگاه و همه دست‌اندرکاران احصا می شود.
وی ادامه داد: با توجه به‌ ظرفیت های شایسته فنی و حرفه ای هر گونه آموزش در دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت متبوع در استان باید توسط اداره کل فنی و حرفه ای انجام شود و وزیر تعاون بر این موضوع تاکید دارد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در بحث اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ نیز تعاونی ها به صورت ویژه‌ای دیده شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران نیز از ایجاد و راه اندازی دپارتمان و مرکز تخصصی چوب ایران در ساری خبر داد و گفت: ۸۴ مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در سال جاری با سرمایه گذاری بیش از ۳۴۰ میلیارد ریال در مسیر توسعه اموزش های مهارتی توسط بخش خصوصی صادر شد.
سیدحسین درویشی با اشاره به پیگیری اعطاء تسهیلات به آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد به مبلغ  ۵۰۰ میلیارد ریال در قالب اجرای دستوالعمل جزء یک تا ۹ بند الف  تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال ، تصریح کرد: مجوزایجاد مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی برای ۲۶ بنگاه اقتصادی استان صادر شده است.
درویشی از ایجاد ۱۵ مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در استان خبر داد و گفت: ۳۱ استاندارد و پودمان آموزشی تدوین و بازنگری شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه در بخش مهارت آموزی ۳ هزار و ۲۲۸ نفر از متقاضیان و تحقق عملکرد ۱۳۲ درصدی نسبت به تعهد طرح مهارت آموزی در محیط کارواقعی درسال گذشته صورت گرفت، افزود: آموزش به هزار و ۹۵۶ نفر به میزان ۵۶۴ هزار و ۹۶۷ نفر ساعت در هشت ماهه سال جاری با مشارکت  دستگاه های عضو کمیته ارائه شد.
وی با اشاره به افتتاح نمایشگاه معرفی فرصت‌های شغلی مهارت محور ارزان ، تصریح کرد: ترویج فرهنگ اشتغال زایی مهارت آموختگان با سرمایه خرد، ترویج و گسترش فرهنگ مهارت آموزی به عنوان ضرورت اشتغال پایدار با تاکید بر مشاغل ارزان، ارتقاء فرهنگ کار و کار آفرینی در جامعه، جهش مهارت با اجماع سازی شرکاء و ذینفعان و حمایت از مهارت آموختگان کارآفرین در راه اندازی کسب و کار از هداف این نمایشگاه بوده است.
در ادامه این نشست مدیران عضو شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونین مربوطه حاضر در جلسه گزارشی از برنامه های دستگاه خود در خصوص افزایش همکاری و هم افزایی بین دستگاهی و همچنین پیشنهاداتی در راستای رسیدن به اهداف مشترک و مرتبط با وظایف این شورا ارائه کردند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی مازندران فنی و حرفه ای مهارت آموزی دستگاه ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد